top of page
felső rész.jpg

Playstation 4 játékok

FIFA 19

FIFA19.png

A legsikeresebb focisjáték ismét itt van. Valósághű, realisztikus grafika döbbenetesen, fejlesztett mozgás animációjával és kiélezett online és offline multiplayer küzdelmekkel.A sztori mód befejező részével is találkozhatsz, valamint az aktuális átigazolásokat is nyomon követheted.

Uncharted 4

Uncharted4.png

Az Uncharted 4 minden pillanatán azonnal észrevehető, egyszerűen félelmetes, hogy mennyi mindenre jutott idő és odafigyelés. Igazi kalandjáték, mely ötvözve van ügyességi feladatokkal, különböző logikai kihívásokkal és harcokkal.

Spiderman

Spiderman.png

Pókember kétségtelenül a világ egyik legnépszerűbb szuperhőse, és az Insomniac Games pont erre a vonalra akart ráerősíteni. A játékban Peter magánélete is fontos szerephez jut, ez pedig piszkosul jól áll a Spiderman-nek.

Resident Evil 2 Remake

Resi2.png

A Resident Evil 2 visszavisz a kilencvenes évek végénél legrémisztőbb túlélő horrorjának világába, melyet vadonatúj grafikai körítéssel és játékmenettel, de a jól megszokott borzongató hangulattal élhetsz át.

Diablo

Diablo.png

Diablo III: Ultimate Evil Edition az alapjátékon túl tartalmazza a  Reaper of Souls kiegészítőt is.

Frantics

Frantics.png

Küzdelem a dicsőségért az őrült minijátékban, amelyeket a ravasz gazember irányít. A Frantics tizenöt őrült minijátékot tartalmaz, összesen négy játékos számára, ahol minden megtalálható, amire a frenetikus csatákhoz, és stratégiai játszmákhoz szükség lesz.

Elérhetőségek:

Bene Gábor

1134 Budapest, Váci út 47/B

+36 30 974-6470

  • facebook
  • instagram
  • generic-social-link
bottom of page