top of page
felső rész.jpg

Playstation 4 VR játékok

ÚJ JÁTÉK

The Inpatient

The inpatient

Újabb félelmetes horrorjáték az Until Dawn készítőitől! A The Inpatient a Supermassive alkotásának történései előtt mintegy 60 esztendővel veszi kezdetét, a főszerepben a Blackwood Pines szanatórium kicsit sem bizalomgerjesztő intézményével. A The Inpatient részeként a szanatórium egyik amnéziás lakója felett vehetjük át az irányítást, aki nem tudja miként került ide, de azt igen, hogy iszonyatos összeesküvés áll a háttérben, ő pedig fogoly egy őrültek házában, ahonnan minél előbb menekülni szeretne. A játék a PlayStation VR-támogatásnak hála elképesztően realisztikus formában játszható, hiszen minden sarkon rettegés vár benne ránk, miközben a szerteágazó, izgalmas és félelmetes történetben fontos döntéseket kell meghoznunk, melyek mindegyike befolyásolja a végkifejletet.

Moss

moss.png

A Moss egy egyszemélyes rejtvényfejtő akció-kalandjáték, melyet a virtuális valósághoz igazodva fejlesztettek ki. A kiváló játékok jól bevált elemeiből – úgymint összetett karakterek, élvezetes harcrendszer és egy magával ragadó világ felfedezése – építkezik, kiegészítve mindezt a virtuális valóság izgalmas lehetőségeivel. A végeredmény egy teljes mértékben interaktív és immerzív játékélmény egy lebilincselő fantasy világban.

Batman Arkham

Batman.jpg

Az Arkham VR nagy szerencséje, hogy a jól ismert karakter és a VR „ott vagyok” érzete tökéletesen működik együtt. Hiába játszottál az Arkham-sorozattal akár több száz órát, így még sosem voltál Batman. Itt neked kell felhúznod a jól ismert maszkot, és amikor ezt követően tükörbe nézel, az illúzió tökéletes – te vagy Batman.

VR Worlds

VR worlds.jpg

A lemez 5 játékot tartalmaz:

  • The London Heist

  • Ocean Descent

  • Scavengers Odyssey

  • VR Luge

  • Danger Ball

Fruit Ninja

Fruit ninja.jpg

Harcolj két karddal egyszerre, amelyekkel szeletelhetsz, kaszabolhatsz és feltűzdelhetsz gyümölcsöket vagy akár hatástalaníthatsz bombákat. Játssz különböző játékmódokkal, amelyeket már játékosok milliói éltek át telefonon! Szeletelj megállíthatatlanul, hogy csúcsokat dönts a Klasszikus módban, induljon a buli az Árkád módban vagy relaxálj a Zen módban. Egy teljesen új móddal büszkélkedhet egyedülállóan PlayStation VR-ra tervezett Túlélő mód, amelyben gyümölcsöket lövő helikopterek ellen kell harcolnod.

Here They Lie

Here They Lie.png

A játék elején egy dekoratív, sárga ruhás hölgy, Dana szeretné elmondani, hogy miért is akart velünk találkozni. Azonban, mire kiderülne szándéka, személye szertefoszlik, mi pedig egy rémisztő vonaton utazunk.

Starblood Arena

Starblood Arena.png

A StarBlood Arena egy multiplayer shooter, ahol különféle pályákon küzdhetünk meg más pilótákkal a pontokért. Mivel azonban az űrben játszódik, teljes szabadságot kapunk a mozgás terén, így bármelyik tengelyen elfordulhatunk.

Trackmania Turbo

Trackmania.png

Négyszáz kilométer per órás sebesség, turbókapuk, hajtűkanyarok, ugratók, hurkok és szívatások. A TrackMania alapelve mindig az volt, hogy elrugaszkodjon a valóságtól, és egy olyan autós játékkal szórakoztasson minket, amiben magunk se hisszük el, miket csinálunk.

Statik

static.png

Nem csak jó logikára lesz szükség a játék folyamán, hanem a környezet megfigyelésére is, hiszen sok feladat megoldására a körülötted lévő világ vezet rá.

Elérhetőségek:

Bene Gábor

1134 Budapest, Váci út 47/B

+36 30 974-6470

  • facebook
  • instagram
  • generic-social-link
bottom of page